• Már nagyon vártam, hogy milyen lesz az általam vezetett 1. turnus, hiszen sok ismerős gyerek jelentkezett a táborba. 2017. június 24-én 7.30-kor gyülekeztünk a Tesco parkolójában és 8.00 órakor indultunk
    Read More
  • Jelentkezési lap letöltése Szülői nyilatkozat letöltése Házirend letöltése   Turnusok időpontjai, táborvezetői és programjai: I. turnus: 2017. június 24 – 2017. július 3. (táborvezetője Gégény Gáborné) a turnus programja II. turnus:
    Read More
  • Tisztelt Ügyfelünk! A portálhasználati igényét kérem, hogy szíveskedjen a KÉ-02 formanyomtatvány kitöltésével (mellékletként csatolva) személyesen az NGSZ Közétkeztetési ügyfélszolgálatán (6724 Szeged, Huszár u. 1.) vagy e-mailben ( \n Ez az e-mail
    Read More
Még 3 hír... SHIFT az összeshez Összes hír betöltése

Home

Újabb lépés az "Okos város" felé

"Kedves Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Szeged - Okos Város (Smart City) projekt keretében sok olyan szolgáltatás lesz városunkban, ami megkönnyíti a hétköznapokat. Ezek közé tartozik az is, hogy mostantól lehetőség van az iskolai és óvodai étkezés elektronikus úton történő megrendelésére és befizetésére.

etelka-A5-szorolap-web

etelka-A5-szorolap-web
Ehhez a szülőnek mindössze egyszer szükséges regisztrálnia az "Etelka" elnevezésű rendszerbe azon a regisztrációs számon, amit a napokban ugyanezen az e-mail címen megkap majd, és a továbbiakban számítógép vagy akár okostelefon segítségével - az iskola, óvoda felkeresése, sorban állás nélkül - néhány kattintással megrendelheti és online kifizetheti gyermeke étkezését. A rendszer azért is jobb, mint a régi, mert rugalmas: ha a gyerek megbetegszik vagy más ok miatt nem tudja igénybe venni az ebédet, az ugyancsak néhány kattintással, percek alatt lemondható.

A rendszert az idei tanévben kísérleti jelleggel a Béke Utcai Általános Iskolában próbáltuk ki és a tapasztalatok nagyon pozitívak, a szülők megkedvelték az új megoldást. Így mostantól mindenütt, az Önök gyermekének intézményében is ez a fizetési mód lesz érvényben.

Remélem, egyre többen fogják használni!

Tisztelettel:

Botka László

polgármester"

 

Felhasználói kézikönyv letöltése

Szülői tájékoztató letöltése