Még 3 hír... SHIFT az összeshez Összes hír betöltése

Home

Újabb lépés az "Okos város" felé

"Kedves Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Szeged - Okos Város (Smart City) projekt keretében sok olyan szolgáltatás lesz városunkban, ami megkönnyíti a hétköznapokat. Ezek közé tartozik az is, hogy mostantól lehetőség van az iskolai és óvodai étkezés elektronikus úton történő megrendelésére és befizetésére.

etelka-A5-szorolap-web

etelka-A5-szorolap-web
Ehhez a szülőnek mindössze egyszer szükséges regisztrálnia az "Etelka" elnevezésű rendszerbe azon a regisztrációs számon, amit a napokban ugyanezen az e-mail címen megkap majd, és a továbbiakban számítógép vagy akár okostelefon segítségével - az iskola, óvoda felkeresése, sorban állás nélkül - néhány kattintással megrendelheti és online kifizetheti gyermeke étkezését. A rendszer azért is jobb, mint a régi, mert rugalmas: ha a gyerek megbetegszik vagy más ok miatt nem tudja igénybe venni az ebédet, az ugyancsak néhány kattintással, percek alatt lemondható.

A rendszert az idei tanévben kísérleti jelleggel a Béke Utcai Általános Iskolában próbáltuk ki és a tapasztalatok nagyon pozitívak, a szülők megkedvelték az új megoldást. Így mostantól mindenütt, az Önök gyermekének intézményében is ez a fizetési mód lesz érvényben.

Remélem, egyre többen fogják használni!

Tisztelettel:

Botka László

polgármester"

 

Felhasználói kézikönyv letöltése

Szülői tájékoztató letöltése